Övernattning i Gårdsjötorp

Ett av husen vid Gårdsjötorp

Övernattning i Gårdsjötorp i Kilsbergen endast 30 min bilresa från Örebro finns den här mysiga stugan. Vi var här två veckor innan vi bokade stugan och då såg det ut som på bilden ovan.

Stuga i Gårdstorp, massor med snö

Idag när vi kom fram till stugan hade det snöat rejält. Att ta sig hit var inte helt lätt, vi åkte i tre bilar, en av bilarna fick vi lämna kvar en bra bit från stugan, alldeles för isigt för att ta sig upp. Vi installerade oss i stugan för övernattning, gick sedan vidare till Raststugan som är öppen för alla mellan tio till tre på vintern, hyr man stuga har man tillgång till den hela dygnet.

Insidan av Raststugan i Gårdsjötorp

Stugan är jättefin, ett stort rum och ett kök där det finns allt som behövs för att laga mat och äta. Vi hade bestämde oss för att att julpyssla, mysa och dricka glögg. Besök i stugan fick vi också under kvällen, några glada cyklister som skulle cykla runt Gårdsjön kom in, värmde sig drack lite glögg och konstaterade att dom nog skulle tagit skidorna istället.

Kvinna tittar mot solen i Gårdsjötorp

När vi vaknade på Söndagsmorgonen var vädret helt perfekt för en tur, vi bestämde oss för att gå ner till den nya raststugan vid Stora Gårdssjön.

3 kvinnor hoppar framför en stuga i Gårdsjötorp

Lite kul framför Ängstorpet för att få upp värmen på vägen mot Stora Gårdssjön!

3 kvinnor har Fikapaus vid Stora Gårdssjön

Idag var vi inte ensamma vid Stora Gårdssjön och den lilla mysiga raststugan, massor med folk, superfint väder. Vi tar fikapaus ute vid grillplatsen.

2 kvinnor står i solen i snön i Gårdsjötorp

Det är ju söndag och dags för att packa ihop och åka hem, inget vi har lust att göra en sån här fin dag.

3 kvinnor går mot husen i Gårdsjötorp

Vi går mot stugorna för att äta mat innan hemfärd. Helgen har varit helt fantastisk, hit kommer vi komma fler gånger, tack Gårdsjötorp för denna fantastiska helg!